Debat
0   174

Giv ikke op, dlf/a

I Lærernes A-kasse er situationen i dag helt anderledes end for et år siden, skriver DLF's næstformand Stig Andersen i Folkeskolen nummer 44. Han skriver også, at sidst - men ikke mindst - skulle der være hurtigere svartider på alle henvendelser. Man har også forbedret den elektroniske service.

Derfor er der heller ikke grund til at trække alle mine dårlige erfaringer frem fra dengang.

Artiklen fortsætter under banneret

I dag går det meget bedre, men lad nu ikke træerne vokse ind i himlen.

Den 3. oktober i år spørger jeg, via nettet, hvorledes a-kassen ønsker oplysning om ændret kontonummer i banken. En oplysning til brug ved fremtidige udbetalinger af efterløn. Jeg har endnu ikke fået et svar. Den samme forespørgsel sendte jeg - også via nettet - til Økonomistyrelsen og fik et venligt, nøjagtigt og brugbart svar samme dag. Brugsanvisningen fra styrelsen brugte jeg så til dlf/a. Det har virket, for efterlønnen gik ind på den nye konto. Men jeg fik altså ikke et svar på henvendelsen til trods for målet om hurtigere svartider på alle henvendelser.

Den elektroniske blanketservice er fantastisk. Der skal indsendes en halvårs erklæring. Det bliver gjort elektronisk, kvittering tilsendes over nettet, men allerede fire dage efter dumper der et brev ind i postkassen fra dlf/a, der konstaterer, at medlemmet ikke er tilmeldt halvårserklæringer. Vedlagt et efterlønskort til manuel udfyldning. Jeg tror, det er løst ved endnu en elektronisk tilmelding og endnu en kvittering. Der er i hvert fald ikke kommet nogen reaktion efter indsendelsen af den anden e-blanket.

Dette må ikke opfattes som en beklagelse, for som Stig Andersen siger, så kan servicen i enkelte tilfælde ikke leve op til de høje servicemål, hovedstyrelsen har sat, og jeg er nok et enkeltstående tilfælde. Det er derfor mere ment som en opfordring til a-kassen om at kæmpe videre.

Giv ikke op, det kan kun gå fremad.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ