Anmeldelse Natur/teknologi
0   252

På jagt efter vejret

- en aktivitetsbog

Fakta<p>Forfatter: Jesper Theilgaard</p><br /><p>ISBN: 87-7953-642-5</p><br /><p>Illustrator: Jesper Tom-Petersen</p><br /><p>179,95 kroner, 50 sider</p><br /><p>Forlag: DR Multimedie</p>

Ligegyldigt hvor meget man end gerne vil det, lader vejret sig ikke påvirke af vores meninger, og det må man så indrette sig på. I denne muntre lille bog lægges der op til en række små sjove forsøg, hvor der gives gode forklaringer på nogle af de komplicerede vejrfænomener, man jævnligt oplever. Her gives opskrifter på fremstilling af blandt andet et sugerørstermometer, et solur, en regnvejrssky og mange andre sjove ting. Forsøgsbeskrivelserne er gode, og man ved hurtigt som læser, ganske præcis hvad det er, man skal gøre. Ud over disse eksperimenter gives der også gode forklaringer på nogle af de begreber, der bruges i forbindelse med vejrbeskrivelser, skrevet i et lettilgængeligt sprog. Bogen er naturligvis spækket med gode og sjove illustrationer, der støtter teksten særdeles fint. Bagest i bogen lægges der op til, at man bygger sin egen vejrstation og skriver vejrdagbog. Her handler det om den praktiske brug af instrumenterne, man har lavet gennem bogen. En rigtig god afrunding.

Artiklen fortsætter under banneret

Alt i alt en særdeles spændende bog, der med fordel kan anvendes fra omkring 3. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.476 andre er allerede tilmeldt