Anmeldelse

Fodboldfeber

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bogen handler om et noget irriterende og forkælet enebarn, Victor, der er vant til at bestemme og få sin vilje med sine forældre. Derfor regner han det ikke for noget at få lov til at skifte sportsgren, som han har gjort mange gange før. Denne gang til fodbold, fordi han må, vil og skal med på en tur til Italien sammen med fodboldklubben og hans for tiden bedste ven Samuel.

Men denne gang går det ikke så nemt. Der skal mange overtalelsesforsøg til, før de giver sig, og så stiller de tilmed en betingelse.

Bogen vil nok kunne underholde de yngste skolebørn som højtlæsningsbog. Især dem, som også interesserer sig for fodbold - og det gør rigtig mange jo. Men i den alder, hvor de selv kan læse, er der nok for lidt handling og spænding i bogen til, at de gider.

Illustrationerne er klassiske sort-hvide og heller ikke himmelråbende interessante.