Anmeldelse Engelsk
0   199

That's the way

Fakta<p>Forfatter: Benedikte Herold Jensen</p><br /><p>ISBN: 87-616-1043-7</p><br /><p>237,50 kroner, 252 sider</p><br /><p>Forlag: Systime</p>

Denne antologi kan bruges i engelskundervisningen på overbygningen. Teksterne, som blandt andet omhandler forskellige kulturelle, historiske, geografiske og samfundsmæssige aspekter af Storbritannien og USA, er indholdsmæssigt og sprogligt meget varierede.

Artiklen fortsætter under banneret

Blandt teksterne er der eksempler på både romanuddrag, sagprosa og noveller. Disse dækker for eksempel relevante emner som hjemløse, fattigdom, kriminalitet, vold, fedme, mobning, fordomme, det globale miljø og børnearbejde.

Til hver tekst er der udarbejdet detaljerede spørgsmål, der blandt andet kommer ind på forståelse, ordforråd og grammatik. Der lægges desuden stor vægt på, at eleverne skal træne både deres mundtlige og skriftlige færdigheder. Alt materialet er godt glosseret i margenen, og der findes også en dansk-engelsk og en engelsk-dansk ordliste i slutningen af bogen.

Antologien rummer mange fascinerende historier, for eksempel den amerikanske Patricia Highsmiths fortælling om Skip, der dræber sin nabo på grund af jalousi og magtsyge. Vi får også et uddrag fra Nick Hornbys "About a boy", som eventuelt kan suppleres med filmen af samme navn.

Sidst, men ikke mindst, er der i tillæg to quizzer om Storbritannien og USA, som eleverne kan muntre sig med.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt