Anmeldelse Skønlitteratur
0   345

Mille og Plet

Fakta<p>Forfatter: Christina Nordstrøm</p><br /><p>ISBN: 87-02-04108-1</p><br /><p>189 kroner, 144 sider</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

En hestebog om pigen Mille og hendes to heste - hendes egen "Stjerne" og den, hun passer, "Plet". Forfatteren ved noget om træning af heste. Hun anvender enkelte professionelle udtryk og fortæller om en metode, hun gerne vil fremhæve, men der er en kort forklaring til begreberne forrest i bogen.

Artiklen fortsætter under banneret

Ellers handler bogen om venindeskab, mobning, skilsmisse, flytning, forelskelse, hverdagsliv for en pige i starten af teenagealderen, men først og fremmest om forholdet til heste. Mille er vel en 11-13 år, hun har en hest, og hun får penge for at passe og især pleje en hest, der har fået traumer efter en ildebrand. Og det er hun god til. Alle i hendes omgangskreds, altså pigerne, har heste, og det kan de bruge megen tid på.

Bogen henvender sig til hesteinteresserede 10-14-årige piger fra den gruppe, der bare læser alt om heste og hestetræning.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.056 andre er allerede tilmeldt