Anmeldelse

Mille og Plet

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En hestebog om pigen Mille og hendes to heste - hendes egen "Stjerne" og den, hun passer, "Plet". Forfatteren ved noget om træning af heste. Hun anvender enkelte professionelle udtryk og fortæller om en metode, hun gerne vil fremhæve, men der er en kort forklaring til begreberne forrest i bogen.

Ellers handler bogen om venindeskab, mobning, skilsmisse, flytning, forelskelse, hverdagsliv for en pige i starten af teenagealderen, men først og fremmest om forholdet til heste. Mille er vel en 11-13 år, hun har en hest, og hun får penge for at passe og især pleje en hest, der har fået traumer efter en ildebrand. Og det er hun god til. Alle i hendes omgangskreds, altså pigerne, har heste, og det kan de bruge megen tid på.

Bogen henvender sig til hesteinteresserede 10-14-årige piger fra den gruppe, der bare læser alt om heste og hestetræning.

Powered by Labrador CMS