Anmeldelse Engelsk
0   210

Engelsk-dansk billedordbog

Fakta<p>Forfatter: -</p><br /><p>ISBN: 87-7959-285-6</p><br /><p>Illustrator: Adam Pescott</p><br /><p>119 kroner, 51 sider</p><br /><p>Oversat og bearbejdet af Mogens Høirup</p><br /><p>Forlag: Maaholm Forlag</p>

Hvis du underviser i engelsk i de mindste klasser, synes du muligvis, at det kunne være rart at have en engelsk-dansk billedordbog ved hånden. Det har du chancen for med denne udmærkede og velillustrerede udgivelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle de gængse områder inden for begynderundervisningen i engelsk er dækket ind. Børnene kan for eksempel se tegninger, der handler om familien, kroppen, farver, former, tal, måltider, mad, drikke, rum i huset og meget andet.

Bogen er meget indbydende og lige til at slå op i. I nogle tilfælde kan man se et stort billede på to sider, hvor der så er en margen omkring med de vigtigste ting fra tegningen fremhævet. I andre tilfælde er tingene illustreret på en side med ordene skrevet nedenunder på engelsk og dansk. Uanset om siderne er bygget op på den ene eller den anden måde, vil børnene her kunne møde mange forskellige dagligdags ord, som de hurtigt vil kunne bruge i hverdagen.

Bagerst i bogen er der en engelsk-dansk og en dansk-engelsk ordliste, der gør det meget nemt at finde ud af, på hvilken side de enkelte ord optræder. Børnene vil selv let kunne bladre og slå ned på de ord, som de synes er relevante.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.587 andre er allerede tilmeldt