Anmeldelse

Engelsk-dansk billedordbog

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du underviser i engelsk i de mindste klasser, synes du muligvis, at det kunne være rart at have en engelsk-dansk billedordbog ved hånden. Det har du chancen for med denne udmærkede og velillustrerede udgivelse.

Alle de gængse områder inden for begynderundervisningen i engelsk er dækket ind. Børnene kan for eksempel se tegninger, der handler om familien, kroppen, farver, former, tal, måltider, mad, drikke, rum i huset og meget andet.

Bogen er meget indbydende og lige til at slå op i. I nogle tilfælde kan man se et stort billede på to sider, hvor der så er en margen omkring med de vigtigste ting fra tegningen fremhævet. I andre tilfælde er tingene illustreret på en side med ordene skrevet nedenunder på engelsk og dansk. Uanset om siderne er bygget op på den ene eller den anden måde, vil børnene her kunne møde mange forskellige dagligdags ord, som de hurtigt vil kunne bruge i hverdagen.

Bagerst i bogen er der en engelsk-dansk og en dansk-engelsk ordliste, der gør det meget nemt at finde ud af, på hvilken side de enkelte ord optræder. Børnene vil selv let kunne bladre og slå ned på de ord, som de synes er relevante.