Anmeldelse Historie
0   170

Anden Verdenskrig

Stillehavet

Fakta<p>Forfatter: Sean Sheehan</p><br /><p>ISBN: 87-627-0654-3</p><br /><p>Oversætter: Hans Chr. Dahlerup Koch og Grethe Teglbjærg</p><br /><p>228 kroner, 64 sider</p><br /><p>Serie: Konflikter kortlagt</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs</p>

Artiklen fortsætter under banneret

"Anden Verdenskrig - Stillehavet" koncentrerer sig om, hvordan begivenhederne udviklede sig i Det fjerne Østen under altomfattende kampe mellem Japan og USA og dets allierede. Bogen forklarer, hvorfor verden gik i krig i Fjernøsten, og viser, hvordan de vestlige allieredes sejr ændrede verdenskortet for stedse.

Bogen beskriver altså en del af problematikken fra Anden Verdenskrig, som der ikke i diverse grundbøger ofres megen plads på.

Sammenholdt med de flotte illustrationer, gode og anvendelige kort og faktabokse får eleven her en rigtig god indføring i den specielle problematik, der foregik i denne del af verden under Anden Verdenskrig.

Bagerst i bogen er der gode korte profiler af militære og politiske ledere, en god oversigt med de vigtigste datoer og en fin statistikdel.

Bogen kan derfor med sin letlæselighed fint supplere andre materialer, når der arbejdes med Anden Verdenskrig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.360 andre er allerede tilmeldt