Debat Leder
0   192

Manglende viden

Kommunalvalg. Et stort flertal af vælgerne prioriterer en god folkeskole, og man er parat til at betale mere i skat for at opnå det. Det viser en undersøgelse, som analysevirksomheden Epinion har gennemført for Danmarks Radio.

Artiklen fortsætter under banneret

Men kommunernes førstemand på folkeskoleområdet, Roskildes bogmester, Bjørn Dahl, ser helt andeledes på sagen. Der skal ikke bruges flere penge på skole, siger han. Og selv om Bjørn Dahl vil gøre mere ved fagligheden, véd han ikke, om det også betyder, at skolerne har brug for, at lærerne efteruddannes mere. »Her må jeg erkende min manglende viden, så det vil jeg nødigt kloge mig på«, lyder svaret. Fra formanden for KL's børne- og kulturudvalg!

Bjørn Dahls løsning er enkel, problemet skal tørres af på lederne: »Skolelederne får en pose penge, og så må de prioritere. Hvis ikke en tilstrækkelig del af pengene går til efteruddannelse, så er man ikke sit lederjob voksent. Lederen skal lede, og det er at prioritere«. Tankevækkende.

Spørg kandidaterne i din kommune, om de er enige med Bjørn Dahl.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks