SU ser fremad

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

SU? Det betyder da Statens Uddannelsesydelse. Eller Svar Udbedes. Eller ...?

Et af succeskriterierne for »Den engagerede og attraktive skole« har været at gøre SU - Samarbejdsudvalget - mere synligt. På Gug Skole i Aalborg ser målet ud til at være nået, viser en evaluering.

Udvalget har været tovholder på projektet og arbejder nu målrettet på at se fremad.

»Tidligere brugte vi som regel møderne til at fortælle hinanden om noget, der var sket. Nu indleder vi hvert år med at se på, hvad vi skal arbejde med i den kommende tid. Så kan vi i god tid forberede os på, hvad en ændring på skolen vil betyde for de forskellige personalegrupper. Det svarer til, at lærere udarbejder årsplaner«, siger tillidsrepræsentant Birthe Mølholm.

Forslagene fra projektet er faldet på plads, så nu vil SU se på, hvad der skal arbejdes med, næste gang trivslen skal i fokus. SU arbejder i det hele taget videre i ånden fra projektet, hvor alle grupper af medarbejdere på skolen blev inddraget. Derfor var det heller ikke lærere, men SU, der stod for arrangementet, da Gug Skole for nylig tog afsked med sin viceskoleinspektør.

De ansatte har også været til ryste-sammen-arrangementer. De er så værdifulde for skolen, at de indgår i arbejdstiden. På den måde får skolen alle til at deltage, selv om det foregår en fredag aften.

folkeskolen@dlf.org