Folkeskolens leder:

Dansk Folkeparti

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Pia Kjærsgaard!

Folkeskolen havde en aftale med Louise Frevert om et interview. Det skulle hverken handle om hendes webmaster eller muslimer som kræftceller. Da hun hørte, at vi ville tale om skoleforhold, havde hun tid. Der var bare lige et møde, der skulle overstås. Men interviewet blev aldrig til noget. For efter mødet var Louise Frevert pludselig blevet så overbebyrdet, så hun skulle på omgående orlov fra Folketinget.

Baggrunden for interviewaftalen var følgende: Den dag forliget om nationale test blev offentliggjort, sagde Danske Folkepartis skoleordfører, Louise Frevert, i radioen, at testene er et opgør med den »middelmådighed, der præger folkeskolen«, hvor lærerne »har haft det motto, at ingen skulle lære noget som helst«.

Vi ville have spurgt, hvordan Frevert kunne dokumentere den grove påstand, som rammer en hel samfundsinstitution og den samlede danske lærerstand.

Nu har Louise Frevert orlov. Derfor må spørgsmålet gå til dig, Pia Kjærsgaard. Står partiet inde for hendes ærekrænkende udtalelse om skolen og lærerne? Hvis svaret er nej, hvordan kan Frevert så stadig være jeres kandidat til overborgmesterposten i København?

-th