Anmeldelse

Guds Rige er ligesom ...

Jesu lignelser i streg og ord

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne cd-rom rummer en masse godt materiale til kristendomsundervisningen. Otte lignelser genfortælles i både lyd og tegninger. Tegningerne er udført af N.E. Steffensen, og de er på en gang enkle og præcise i forhold til fortællingernes pointer.

Det er meget enkelt at bruge cd-rom'en. Intet kan gøres forkert, og man guides meget instruktivt.

Fortællingerne rummer baggrundsoplysninger og link til Bibelselskabets originaltekst. Til alle fortællinger findes printvenlige opgaver.

Materialets forfattere inviterer lærerne til at være med til at udforme opgaver. På materialets hjemmeside lægges brugernes ideer til, hvordan tegningerne kan anvendes i undervisningen, men også nye færdige opgaveark vil være at finde her.

Cd-rom'ens tegninger og tekster kan læses fra 3. klasse. Opgaverne lægger også op til uddybende samtaler og vil kunne bruges fra 5. klasse.

Et spændende materiale, som varmt kan anbefales.