Anmeldelse Kristendomskundskab
0   163

Guds Rige er ligesom ...

Jesu lignelser i streg og ord

Fakta<p>Redigeret af: Kirsten Skriver Frandsen</p><br /><p>Illustrator: Niels Erik Steffensen</p><br /><p>276 kroner</p><br /><p>www.kristendomsundervisning.dk </p><br /><p>Forlag: It-mediaconsult</p>

Denne cd-rom rummer en masse godt materiale til kristendomsundervisningen. Otte lignelser genfortælles i både lyd og tegninger. Tegningerne er udført af N.E. Steffensen, og de er på en gang enkle og præcise i forhold til fortællingernes pointer.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er meget enkelt at bruge cd-rom'en. Intet kan gøres forkert, og man guides meget instruktivt.

Fortællingerne rummer baggrundsoplysninger og link til Bibelselskabets originaltekst. Til alle fortællinger findes printvenlige opgaver.

Materialets forfattere inviterer lærerne til at være med til at udforme opgaver. På materialets hjemmeside lægges brugernes ideer til, hvordan tegningerne kan anvendes i undervisningen, men også nye færdige opgaveark vil være at finde her.

Cd-rom'ens tegninger og tekster kan læses fra 3. klasse. Opgaverne lægger også op til uddybende samtaler og vil kunne bruges fra 5. klasse.

Et spændende materiale, som varmt kan anbefales.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
986 andre er allerede tilmeldt