0   93

Debat og disciplin

For den ene halvdel af dirigentparret var dette års kongres i Danmarks Lærerforening den første. Hvor stort mon kulturchokket var?

Hvordan oplever du Danmarks Lærerforenings kongreskultur i forhold til andre organisationers?

Artiklen fortsætter under banneret

»Positiv. Engageret og meget fagprofessionelt. De er meget debativrige«, siger Helle Bang Hjort, som tidligere har været dirigent ved mindre forsamlinger.

Så mange lærere samlet på ét sted i så lang tid. Hvordan har det været at skulle holde styr på?

»Det er gået overraskende godt. De er meget disciplinerede. Den ros skal de have. Talesedlerne især er en stor hjælp for en ny dirigent. Når de kommer med deres forslag, så har de skrevet dem ned på forhånd. Det kan godt være, at det for andre synes som en detalje, men når man sidder deroppe og skal holde styr på forslagene, så er det altså ret godt. Hele forsamlingen er båret af et stort engagement og selvom der selvfølgelig ikke altid er lutter enighed, er der højt til loftet«.

Hvilken karakter på 13-skalaen vil du give kongresdeltagerne i mødedisciplin?

»Mødedisciplin. Det er jo også at komme ind og sætte sig, når klokken ringer, og være der til tiden. Jeg synes, de ligger på et 10-tal. De gør det godt«.

Springer du til igen, hvis DLF tilbyder dig jobbet igen til næste kongres?

»Lige på stedet. Helt bestemt«.

lkp@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet