Debat

Budskabet gik ind

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som en anden Vagn Madsen fremturer Niels Christian Sauer (Folkeskolen nummer 39) for 117. gang med sin idiosynkrasi, der for hans vedkommende er den fleksible skole. Jeg har hverken været i Håbo eller Hellerup eller har noget kendskab til Det Radikale Venstres holdning til galskaben, hvis der er en sådan. Sauer refererer desuden til beslutninger på det nævnte partis landsmøder. Jeg har det med resolutioner derfra, som jeg har det med resolutioner fra DLF's kongres: De føder sjældent revolutioner. Så dem tager jeg helt roligt. Sauer hævder videre, at Margrethe Vestager i den socialdemokratisk ledede regering - sådan sagde de, ikke? - satte kursen mod den 11.11. klokken 11. Det er muligt, men så er det da godt, at hun - modsat Socialdemokraterne - siden er blevet klogere og har ændret kurs.

Eftersom Socialdemokraterne og Sauer - trods stolte aner på uddannelsesområdet - er gået i et med det gammelkonservative tapet, skal der andre grunde end skolepolitikken til at stemme på det parti for slet ikke at tale om at være medlem. Jeg leder febrilsk efter bare tre andre grunde. Det var mit budskab, og det glæder mig, at Sauer trods min grundtvigianske bragesnak har fattet det. Så er han da ikke helt uden for pædagogisk rækkevidde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler