Debat Leder
0   172

Butikken Danmark

Globalisering. Folkekirkens Nødhjælp, Ibis, Mellemfolkeligt Samvirke og de andre udviklingsorganisationer må hjertens gerne fortsætte deres aktiviteter. Men de skal ikke have én krone til at fortælle om det, siger udviklingsminister Ulla Tørnæs. Hvis skoler skal undervise om organisationernes arbejde i ulandene, hvis der skal foregå en folkelig debat, så må organisationerne selv indsamle midler til bøger, film, pjecer og hjemmesider. Regeringen vil ikke støtte oplysning, undervisning og dialog. Formålet med regeringens globaliserings-politik skal åbenbart reduceres til et spørgsmål om butikken Danmarks konkurrenceevne.

-th

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen