0   134

Skriv motionsdagbog

www.bevaegdignu.com kan børn fra 6. til 10. klasse føre dagbog over deres aktiviteter ved at skrive ned, hvor meget tid de bruger på at være aktive, hvor hårdt det er, og hvor sjovt det er.

Dansk Skoleidræt og Nordisk Kellogg's står bag den elektroniske dagbog. Dagbogen skal motivere børnene til at bevæge sig mere, og Lene Mygenfordt, formand for Dansk Skoleidræt, mener, at dagbogen er god, fordi den er let at inddrage i undervisningen. På hjemmesiden er der information om motion, mad og vægt, og der er også et afsnit til lærere med undervisningsmateriale.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen