Anmeldelse Biologi
0   195

Skagens Odde

- en naturguide

Fakta<p>Forfatter: Eigil Torp Olesen</p><br /><p>ISBN: 87-7702-417-6</p><br /><p>280 kroner, 168 sider</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Skagen kan man ikke undgå på et eller andet tidspunkt i ens liv. Det nordligste punkt i Danmark med det helt særlige lys, der har virket som magnet på så mange gennem tiderne, og den meget specielle natur, der kendetegner området, er altid et besøg værd. I bogen her beskrives 25 forskellige naturlokaliteter, så man kommer godt rundt både i og om området. Bogen er overordnet inddelt i to dele. I den første del gives en overordnet beskrivelse af området og dets tilblivelse samt de forskellige naturtyper, man kan finde i området. Til teksten hører også gode fotos, der tydeligt viser områdets karakteristika. Den næste del er lokalitetsbeskrivelser med gode og tydelige kort, så man ved, hvor tingene skal findes. Også her findes gode fotos, der viser noget særligt fra lokaliteten, så man ved, hvad man kan forvente at finde de forskellige steder. Generelt er bogen rigtig god. Den kan med fordel anvendes i undervisningssammenhænge som guide til spændende naturoplevelser, hvis ens vej skulle falde forbi, eller som supplement til geografiundervisningen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.453 andre er allerede tilmeldt