0   99

Skal dine elever overtage Folkeskolen

Skal dine elever være journalister, fotografer, layoutere og boganmeldere på fagbladet Folkeskolen i en uge?

Vi vil lade en klasse fylde et nummer af bladet. Eleverne skal gennem artikler, kommentarer og leder give deres syn på, hvad der rører sig i folkeskolen lige nu. Det eneste, der ligger fast, er bladets form. Indholdet producerer eleverne.

Artiklen fortsætter under banneret

Bladets faste medarbejdere vil stå til rådighed i ugen, hvor bladet skal færdiggøres.

Redaktionen er placeret i København. Vi har ikke mulighed for at betale for transport og ophold for klassen. Vi forventer, at eleverne overtager et blad, der udkommer foråret 2006.

Skriv en kort begrundelse for, at klassen skal fylde indhold i bladets spalter, og send den til Folkeskolens redaktion, Vandkunsten 12, 1467 København K. Mærk kuverten: »Elevredaktion«. Vi skal have modtaget begrundelserne senest mandag den 26. september. Kort efter afgør vi, hvem vi skal arbejde sammen med.

Vil du vide mere, så ring eller mail til Pernille Nihøj, telefon 3369 6404, e-mail pn@dlf.org, eller Maria Becher Trier, telefon 3369 6423, e-mail mbt@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet