Anmeldelse

Radikal kærlighed

Kærlighed og sex, venskab, intimitet, ægteskab og singleliv, homoseksualitet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne bog kan vi ikke undervise efter i folkeskolens seksualundervisning. Den strider imod formålsparagraffen og læseplanen. Men i samfundsfag, kristendomskundskab, historie og dansk kan den bruges som eksempel på, hvordan moderne, genfødte kristne skriver og taler om sex i studiekredse for unge, troende kristne.

Bogen er oversat fra engelsk, og referencerne er britiske, men det fremgår ikke, hvilken kirkeretning den er forankret i.

Radikal er i bogen lig med revolutionær, som her betyder at leve i, med og for Jesus og hele tiden holde sig Guds seksualmoralske standarder for øje. De er: ingen onani, ikke være kæreste med en vantro, ikke have sex før ægteskab og ikke praktisere homoseksualitet. På 200 sider fortælles langt og bredt hvorfor. Og det er helt enkelt, fordi det står i biblen. Det er jo mageløst at spise unge i 2005 af med leveregler for jødiske stammesamfund fra bronzealderen.

Bogen er kedelig, og målgruppen er universitetsstudende. Kan læses af nysgerrige 9.-klasser.

Powered by Labrador CMS