Anmeldelse Geografi
0   126

Det første Go-atlas

Fakta<p>ISBN: 87-7702-413-3</p><br /><p>Redigeret af: Tom Dollner, Per Norby Jensen og Nils Hansen</p><br /><p>112,50 kroner, 32 sider</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Her er Geografforlagets faglige bud på et begynderatlas til de yngste elever i folkeskolen. Det er bestemt et godt bud, som giver mange udfordringer og opgaver til arbejdet med forskellige typer af kortmateriale. Materialet bør være i alle klasser i indskolingen/mellemtrinnet, således at det let kan bruges i den daglige undervisning i eksempelvis dansk, naturfag og naturligvis i tværfaglige sammenhænge.

Artiklen fortsætter under banneret

Kortmaterialet i dette atlas viser store og tydelige kort over Danmark og over de forskellige verdensdele. Der er også opslag med signaturer, historie, solsystemet samt forskellige korttyper og verdenshjørner. Sidst i atlasset er der opslagssider med verdens flag, der giver et rigtigt godt overblik.

Dette atlas fremstår som et kvalitetsmateriale, hvor der også er en lang række illustrationer og fotos, som hænger fint sammen med kortmaterialet.

Atlasset giver de yngste elever en fin forståelse af, hvordan verden ser ud, og dermed også en mulighed for at forstå verden. Der bliver lagt op til et fagligt arbejde med geografiområdet, hvor der sættes fokus på forståelse og viden gennem det at arbejde med atlas som opslagsbog. De mange børnevenlige kort vil bestemt være en vigtig motivation. Mine egne børn fra 0. klasse og 4. klasse har været meget glade for dette atlas og har det i nærheden, når emner fra den store verden skal diskuteres og forstås.

Dette atlas kan anbefales til alle klasseværelser hos de yngste i folkeskolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt