Debat

Brug for inspiration

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Narkopolitikken er slået fejl. Eksperter slår alarm: Ret indsatsen mod børn allerede i de små klasser. Antallet af narkomaner vokser nemlig konstant«.

Denne melding kunne man læse om i dagbladet B.T. for nylig.

Det er nu, undervisningsministeren bør træde i karakter. Bertel Haarder, tag dine ministerkolleger med på en rundkredspædagogisk weekend og lad jer inspirere af lampens ånder, du ved, Dewey, Steiner, Rousseau, Piaget, Skinner, Fröbel, Erikson, Leontjew og you name it. Et pædagogisk grundkursus vil være højst tiltrængt for mange af dine kolleger, for er der noget, der glimrer i den nuværende regering, er det mangel på rygrad og pædagogisk sammenhæng. Hvorfor skal politiet og folkeskolen bruge energi og tid på oplysning og bekæmpelse af hash, når jeg, mine børn og mine elever i idrætsklubber, biografer, indkøbscentre, bowlingcentre, forsamlingshuse og andre steder, til regeringens stiltiende passive ligegyldighed, bliver åbenlyst lovligt konfronteret med det mindst lige så farlige stof nikotin?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler