0   83

»Alle Børn Cykler« til september

Så er det om at finde jernhesten frem, børste støvet af og smøre kæden. Skolerne kan nu tilmelde sig Dansk Cyklist Forbunds kampagne »Alle Børn Cykler«, som afvikles mellem 5. og 16. september. Dysten handler om at cykle så meget som muligt på de to uger, og alle elever fra børnehaveklassen til 10. klasse kan være med til at trampe i pedalerne og måske vinde en præmie. Over 1.600 klasser landet over har allerede tilmeldt sig, og det kan din klasse også gøre. Men skynd dig, for tilmeldingsfristen er 20. juni. Læs mere og tilmeld din klasse på www.abc-abc.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen