0   92

Fokusgruppe søges

Astma-Allergi Forbundet har fået penge gennem Undervisningsministeriets uddeling af tips- og lottomidler. De penge skal nu bruges, og forbundet arbejder på at udvikle et læringsforløb om overfølsomhedssygdomme. Målgruppen er grundskolen, og i den forbindelse søger Astma-Allergi Forbundet efter personer, som har lyst til at deltage i en fokusgruppe. Det skal helst være personer, som har kendskab til læring via nettet, for det er via dette medie, at læringsforløbet vil blive afviklet. Fokusgruppens opgave er at komme med input til de ideer, som forbundet selv kommer med.

Du kan kontakte projektkoordinator Betina Hjorth på bh@astma-allergi.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen