Anmeldelse

Willys planet jorden

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne cd-rom er en af de få amerikanske udgivelser, der lever op til den pædagogiske tradition, som vi har i den danske folkeskole. Således er cd-rommen - som er oversat til dansk, både tekst og tale - helt blottet for både overskruede stemmer og bolchepædagogik.

Willy er en tegneseriefigur, der guider barnet rundt på hele jorden til naturoplevelser. Undervejs kan man samle nogle af de flotte og eftertraktede elementer, som jorden er rig på. Det er både diamanter, krystaller og snefnug.

Der er gode forklaringer og illustrationer af både dyr, planter og naturfænomener i det lag af kloden, hvor de hører til.

Dyrene bevæger sig, når man klikker på dem og ledsages af de rigtige.

Den bedste anbefaling er vel, at min datter på seks år ikke ville vige pladsen ved computeren, så mor kunne anmelde. Faktisk sad hun uafbrudt i fire timer og klikkede rundt på Willys planet. En del af indholdet kendte hun i forvejen, men hun lærte mange nye ting.

'Willys planet jorden' kan anbefales til elevbrug; eleverne behøver ikke at kunne læse ret meget, før de selv kan arbejde med Willy - og der er til mange timers lærerige oplevelser.

Powered by Labrador CMS