Anmeldelse Natur/teknologi
0   146

Atlasøvelser 1

Fakta<p>Forfatter: Bjarne Furhauge og Henning Lehmann</p><br /><p>40 kroner, 48 sider</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

Atlasøvelser 1 er udarbejdet på grundlag af Folkeskolens Atlas 1994-udgaven. De fleste opgaver kan imidlertid sagtens løses ved hjælp af et vilkårligt skoleatlas.

Hæftet bevæger sig systematisk igennem en stor del af atlasset med emner som korttyper, afstande og målestok, længde- og breddekredse samt opgaver om en del lande. Nogle opgaver giver kun mening, hvis de bruges i sammenhæng med andet arbejde.

Artiklen fortsætter under banneret

Opgaverne er beregnet til 5.-6. klassetrin. Noget nyt og epokegørende bydes der ikke på, men ganske regulære opgaver, der er lette at gå til. Hæftet er til engangsbrug. Det ville have været mere fornuftigt at udgive materialet i form af en kopimappe. Det ville have lagt op til at bruge opgaverne efter behov.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
7.007 andre er allerede tilmeldt