Debat

Noget for noget

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som arrangør af Det Alternative Sorømøde i Kerteminde den 13.-14. august har vi på Forlaget LM fået nogle henvendelser fra almindelige lærere, der gerne vil deltage i mødet, men som ikke kan få deltagelsen finansieret. Nemmere er det tilsyneladende for ledere og organisationsfolk at finde midler. Men ideen er netop at få udvekslet synspunkter mellem teoretikere, organisationsfolk, ledere, politikere og almindelige lærere. Derfor opfordres interesserede lærere hermed til at kontakte deres leder og bede om at få dækket konferencegebyret.

Der må nok være nogle skoleledere, der gerne vil bidrage til den demokratiske debat om skolen og betale for lærernes deltagelse. Mødet foregår i en weekend, så lærerne kommer til at bruge deres fritid på et pædagogisk arrangement og kan vel dermed med rimelighed forvente at få dækket konferencegebyret af deres arbejdsplads. Noget for noget, som Anders Fogh Rasmussen siger.

Hovedtemaer for mødet er »Folkeskolens almene indhold midt i en kompetencetid« og »Den politiske styring af folkeskolen og det professionelle råderum«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Yderligere oplysninger på www. omdas.dk

Powered by Labrador CMS