Debat Leder
0   213

Noget overraskende ...

»Noget overraskende støtter lærerne i København, at hele hovedstadens skoleområde bliver endevendt«, lød en artikelindledning i Jyllands-Posten i sidste uge. De Konservative foreslår, at det københavnske skolevæsen skal kulegraves for at finde ud af, hvorfor det er så dyrt, samtidig med at mange testresultater er så ringe.

Artiklen fortsætter under banneret

Reaktionen fra Københavns Lærerforening kom omgående: Det er en god idé, lad os komme ind bag tallene og få afdækket alle problemer. Overraskende nok overrasker det journalisten.

Det burde det ikke. For lærere i København og alle andre steder vil hellere end gerne have fokus på årsager og sammenhænge. Det vil være til fordel for både elever og lærere. Især hvis der bagefter bliver gjort noget ved problemerne.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks