Debat

Foreningens dårlige samvittighed

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne vending er blevet brugt nogle gange om pensionsforholdene for os uheldige fra 93-gruppen, der havnede her, og det er stadig gældende efter den nye overenskomst.

Gentagne gange har man fra DLFs side igennem svar på læserbreve indset og beklaget vores ringe pensionsforhold og samtidig stillet i udsigt, at man virkelig ville arbejde for en rimelig løsning.

Den nye overenskomst har ikke hjulpet meget se i øvrigt Edmund Campions læserbrev i Folkeskolen nummer 15, der virkelig sætter tingene i relief og viser den ulighed, som bliver nogle af os til del selvom vi er i samme forening og udfører det samme arbejde og har gjort det gennem mange år.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Formandens svar til nævnte læserbrev er nedslående. Urealistisk målsætning, det ord bliver brugt.

Løbet er åbenbart kørt, man har stillet sig tilfreds fra foreningens side, men vi er jo heller ikke så mange.

Lyder jeg en smule bitter? Jo, jeg er bitter og skuffet.