DLF's hovedstyrelse
0   332

Regnskabet godkendt

Foreningens økonomi blev behandlet på hovedstyrelsesmødet, hvor rapporten om sidste års regnskab blev gennemgået uden større sværdslag. De spareinitiativer, man besluttede sig for i 2003, virker efter hensigten, og det går den rigtige vej med egenkapitalen, som nu er på næsten 84 millioner kroner. Medlemstallet voksede sidste år med 600.

Der var dog et par skønhedspletter.

Artiklen fortsætter under banneret

»Vores kursuscentre har ikke klaret sig som forventet, det er et hårdt marked. Det går heller ikke så godt med Folkeskolens økonomi. Det skyldes den bortfaldne portostøtte og svigtende annoncesalg, men jeg ved, at redaktøren forsøger at rette op på det«, sagde Anders Bondo Christensen.

John Illum mente, at situationen med kursuscentrene måtte give anledning til økonomiske beregninger nogle år frem i tiden. Stig Andersen bemærkede, at det faktisk går fremad med nogle af centrene, og at de ikke var den største bekymring.

»Det, der bekymrer mest, er Folkeskolen, som ser ud til at udvikle sig stabilt i den forkerte retning«, sagde Stig Andersen.

»Vi vurderer, om bladet trykkes til den rigtige pris, om annoncesalget er godt nok og meget mere. Vi er ude i alle hjørner for at finde nye spareområder. Vi har sløjfet en række faste rubrikker og skåret kraftigt i sidetallet. Men det, der virkelig vil kunne rykke, er en alternativ distribution. Siden januar har vi kørt et forsøg i tre jyske kommuner, hvor tillidsrepræsentanten uddeler bladet på skolen. Netop i disse dage er der spøgeskemaer ude til alle de lærere, der er med i forsøget, så det er for tidligt at konkludere noget, men de første tilbagemeldinger er gode«, sagde chefredaktør Thorkild Thejsen. Fra næste uge udvides forsøget med alternativ distribution til Fyn og Sjælland.

jrj@dlf.org

tt@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ