Anmeldelse Dansk
0   210

Øjet ser

- blik for billeder

Fakta<p>Forfatter: Lisbet Kongsted, Pia Weng, Anne-Mette Hermansen, Sten Østengaard</p><br /><p>ISBN: 87-7988-125-4</p><br /><p>145 kroner, 72 sider</p><br /><p>Vejledning: </p><br /><p>32 sider, 127,50 kroner</p><br /><p>Serie: Scoop 7</p><br /><p>Forlag: Forlag Malling Beck</p>

Dette er den syvende "Scoop"-bog.

Artiklen fortsætter under banneret

Denne handler om billedbevidsthed, både det at kunne forstå fortællinger i billeder og se billeder i fortællinger.

Vi skal lære eleverne at kunne forklare, beskrive og fortolke billeder. Bogen præsenterer en lang række både gamle og nye billeder, som ikke er overrendte i faglitteraturen. Bogen er inddelt i temaer med tekster og billeder. Flere af teksterne er helt nye af Merete Kruse, Tomas Thøfner, Louis Jensen, Henrik List og Frank Langmarck Andersen. Der er faktatekster og opgaver, som åbner for forståelse af sammenhængen mellem form og indhold.

Bogen er en del af serien med antologier til dansk på ældste klassetrin. Den er ikke let læselig, men vældig spændende, hvis man får åbnet for den med vejledningens hjælp.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.665 andre er allerede tilmeldt