0   130

Sommerlejr med rumfart

Har du en lille astronaut eller astrofysiker gemt i maven, er det måske en idé at tage til Norge. Norske Utdanningsforbundet har i samarbejde med Nasjonalt senter for romrelateret opplæring (NAROM) arrangeret en nordisk sommerlejr for lærere, Nordic Teacher Space Camp. Det foregår på Andøya Rakettskytefelt, som ligger helt oppe nord for polarcirklen.

Artiklen fortsætter under banneret

Målgruppen er både lærere i folkeskolen og undervisere på videregående uddannelser. Ideen med sommerlejren er at få rumfart ind i undervisning, samtidig med at man skaber dygtige og entusiastiske lærere. Det hele sker fra 5.-9. august. Læs mere på www.narom.no


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks