Debat
0   166

Anstændigt niveau ønskes

Professor Niels Egelund har føjet endnu en titel til sine øvrige. Denne nyvundne værdighed synes desværre at medføre tabet af et anstændigt debatniveau. En ironiserende og nedladende karakteristik bliver dem til del, som i øvrigt er enig i Egelunds vurdering af, at Pisa er et politisk projekt. Den slags har vi oplevet adskillige af men netop dette projekts fundament minder om en kolos på lerfødder. Både Erik Jørgen Hansen og nu senest Inge Henningsen kan uimodsagt påvise fejl og mangler (»sjusk«, om man foretrækker det), ligesom Per Bregengaard kunne tilslutte sig rækken af saglige indvendinger.

Artiklen fortsætter under banneret

Måske var det en idé at lægge ironien til side og erstatte den af en nøgtern debat om, hvem der får gavn af det politiske projekt, og hvor holdbart det i grunden måtte være.

Jeg hælder personligt mere til Erik Jørgen Hansens kontante og redelige kritik end til ironiserende betragtninger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks