0   113

Besøg prinsesse Charlotte Amalie

Undervisningsministeriet står bag en ny hjemmeside, hvor man kan besøge prinsesse Charlotte Amalie. Hun levede fra 1650 til 1714, og på hjemmesiden kan man via små film få indblik i tidens mode, mad, musik, levevilkår og almindelig skik og brug ved hoffet. Du kan også se film om Charlotte Amalies barndom i Tyskland eller om De Vestindiske Øer, som Danmark købte, omtrent samtidig med at Charlotte Amalie kom til Danmark for at blive gift med den danske Kronprins Christian.

www.charlotteamalie.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen