Debat
0   176

93’ere blev snydt – igen

En bar røv at trutte i til 93erne igen.

Jeg har læst hovedstyrelsens kommentarer til overenskomstforslaget og kan konstatere, at fem af dem mener, 93er-problemet er løst, og stort set resten er tilfredse med løsningen: En stigning i indbetalingerne på 2,5 procent plus et engangsbeløb på cirka 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har henvendt mig til Lærernes Pension og forhørt mig om, hvor meget jeg skal betale i ekstra præmie for at komme op på en tjenestemandspension, som jeg jo oprindeligt er blevet lovet.

Svaret: 186.000 kroner om året.

Der er meget langt fra 2,5 procent og cirka 15.000 kroner som engangsbeløb til 186.000 kroner om året.

93er-problematikken er nu 12 år gammel. At begå en fejl i en forhandlingssituation kan ske, men ikke at have fået rettet op på den efter 12 år er svigt og hån af medlemmerne.

Svar

Jeg kommenterede resultatet for 93-gruppen i sidste nummer af Folkeskolen og vil tillade mig at henvise til den kommentar. Der er ingen, der mener, at vi med dette overenskomstresultat har bragt 93-gruppens pension på højde med en tjenestemandspension. Det ville desværre være en umulighed her 12 år efter.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen