Debat Leder
0   186

Stem senest 16. marts

Har du fået læst om forslaget til ny overenskomst, som blev beskrevet på midtersiderne i Folkeskolen i sidste uge? Ellers bør du se at få fisket bladet ned fra hylden eller op af papirkurven. For sidste frist for at stemme er på onsdag inden klokken 16.00.

Det er vigtigt, at mange fortæller, hvad de mener. Ved sidste overenskomst stemte 94 procent af Danmarks Lærerforenings medlemmer nej, og der er ingen tvivl om, at det gjorde indtryk på arbejdsgiverne. De fik tal på lærernes utilfredshed med både løn og lønsystem, og meget tyder på, at det var denne massive opbakning til foreningens linje, der har gjort det muligt denne gang at blive enige om en overenskomst, så lærere og børnehaveklasseledere nu undgår problemerne med Ny Løn. Og som giver en acceptabel løsning for den klemte 93-gruppe.

Artiklen fortsætter under banneret

Afstemningsresultatet og stemmeprocenten er med til at afgøre, hvor stærkt DLF og Lederforeningen står ved fremtidige forhandlinger. Sæt dit kryds nu.

-th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ