Debat

Usynlig lærerforening

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har lige haft en valgkamp, hvor der blev skudt med skarpt mod folkeskolen.

Hvor var Danmarks Lærerforening henne i debatten?

Alt, hvad foreningen kunne diske op med, var et debatindlæg om, at lærere er dårligt klædt på. Og det handlede ikke om hverken faglighed, pædagogik eller didaktik. Nej, det handlede om det tøj, vi går rundt i. Pinligt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Til november har vi kommunalvalg, og jeg vil gerne opfordre de lokale lærerforeninger til at være synlige i debatten.

Et af den overståede valgkamps store temaer var test i folkeskolen.

Et gammelt kine sisk ordsprog siger, at »ingen bliver højere af at blive målt«. Jeg vil bede alle om at huske på, at politikere heller ikke bliver bedre af, at man stemmer på dem.

Svar

Jeg vil endnu en gang henvise til rubrikken »DLF i medierne« på foreningens hjemmeside www.dlf.org

Her kan alle hver uge se et bredt udsnit af foreningens deltagelse i medierne. Uden at have foretaget en egentlig undersøgelse er jeg ret sikker på, at Danmarks Lærerforening er den fagforening, der oftest bliver citeret i medierne.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF

Powered by Labrador CMS