Anmeldelse Musik
0   191

Sej Guitar

Fakta<p>Forfatter: Viggo Steincke</p><br /><p>ISBN: 87-7612-012-0</p><br /><p /><br /><p>Pris: 128,00 kroner Sider: 24 sider</p><br /><p>Inklusive cd</p><br /><p>Forlag: Folkeskolens Musiklærerforening</p>

Jeg har altid været lidt skeptisk over for undervisningsmaterialer til musik, der antyder, at her er den lige vej til smægtende tonestrømme og beundret succes. Men jeg må indrømme, at dette materiale kan være et godt grundlag for, at det lykkes. Der skal bare arbejdes systematisk og udholdende med det.

Artiklen fortsætter under banneret

Hæftets anvisninger er ikke for musikbegyndere. De grundige og systematisk opbyggede instruktioner kræver et godt kendskab til musikteori, så her må musiklæreren instruere. Det er også læreren, der skal sørge for, at den nye kunnen bliver omsat til egentlig musik, især af hensyn til det eventuelle publikum/resten af klassen. Selvfede teenagedrenge kan såmænd sagtens få timer til at gå med at spille de enkle, men effektive riffs, hvis ingen sætter dem til at variere lidt.

Cden giver øvelserne i to versioner: Dels den detalje, der skal instuderes, dels underlægningsmusikken, som man selv kan lægge guitarstemmen til. Der er noder, tablaturer og gode råd til hvert eksempel.

God systematik, så læreren har lidt styr på, hvordan processen skrider fremad. Det skal nok lykkes at få en klasse eller et valghold til at lyde som noget, man har hørt før. På den fede måde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
687 andre er allerede tilmeldt