Debat

Krævende typer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg elsker den overskrift: »Man opnår ikke noget ved at brokke sig« (Folkeskolen nummer 7). Den er selvfølgelig pænt beskeden af en organisation, der findes alene for at sikre medlemmernes rettigheder. Alligevel er der nu alligevel en og anden af os, der egentlig føler, vi ofte yder mere til sure kolleger, vrantne inspektører, krævende elever, kolleger, kommuner, forældre end egentlig til dem, der dagligt passer deres arbejde, prøver at lyse op omkring sig, tager tingene med godt humør.

Vel vidende at artiklen handler om noget andet, skal jeg alligevel tillade mig at mene, at ukrudt forgår ikke så let, slet ikke det lovlige. Samt at der stadig er brug for folk, der kan sikre, at alt for krævende typer bliver holdt lidt nede.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS