Debat

Men de blev valgt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Læser redaktøren ikke sit eget blad? Side 15 i nummer 7 siger han, at Folkeskolen præcis som Danmarks Lærerforening er uafhængig af alle politiske partier.

Og hvad står der så på side 4? En anonym, nedladende beretning om Ulla Tørnæs og Brian Mikkelsens dårlige valg, men de blev valgt. Hvorfor fortæller man ikke om Socialdemokraternes katastrofale tab af fem mandater, Socialistisk Folkepartis af et og for at komme lidt mere salt i såret: Dansk Folkepartis gevinst på to mandater? Naturligvis også Jelveds gevinst som hun forhåbentlig ikke kan bruge til noget som helst.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Kære Kristian Sand, jeg gentager gerne det, som du allerede har fået skriftligt svar på, da du spurgte mig per mail:

De korte tekster om Ulla Tørnæs og Brian Mikkelsens valgresultater var ikke spor anonyme. Nyhederne forrest i bladet er altid citater fra de daglige net-nyheder på www.folkeskolen.dk. Det oplyses øverst på side 4 i hvert nummer. På nettet kan du se, at teksterne er skrevet af web-redaktør Karen Ravn. Det nedladende overlader jeg helt til dig, jeg forstår ikke din påstand.

Når vi skrev om disse to folketingsmedlemmer, skyldes det, at Tørnæs var undervisningsminister, og at Mikkelsen blev nævnt som hendes mulige afløser. Efter vores bedste skøn skulle hverken Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Dansk Folkeparti eller De Radikale stille med en kandidat til ministerposten. Derfor blev de ikke omtalt.

Thorkild Thejsen, redaktør for både Folkeskolen og folkeskolen.dk