Debat

Lyt ikke til Haarder

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bertel Haarder skal belønnes for sin indsats, og statsministeren har sendt ham tilbage til Undervisningsministeriet, så han atter kan blive undervisningsminister. Hvilket skrækscenarie for os, der kender ham alt for godt.

Selv koketterer han med, at han har været på genopdragelsesrejse i Europa. Som integrationsminister ville han straffe folk, der sendte deres børn på genopdragelsesrejse, og som tidligere undervisningsminister ville han indføre perestrojka i folkeskolen. Resultatet blev, at vi havnede bag en mur af bureaukratiske arbejdstidsregler, som folkeskolen stadig lider under.

Derfor: Lyt ikke til, hvad Bertel Haarder siger, også selv om han påstår, at »det ikke er den samme person, der vender tilbage«. Døm ham på, hvad han står for, en topstyret konservativ skolepolitik venter forude samt en kommunalreform, der uden tvivl vil betyde nedskæringer for folkeskolen, sådan som det skete i hans tidligere ministerperiode.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler