Debat
0   247

Test regeringen

Jeg venter i spænding på, hvornår undervisningsminister Ulla Tørnæs kommer med lovforslag om, at regeringen skal testes.

Test er jo det middel, hun vil bruge, hver gang nogen påviser, at der er noget, der sammenlignet med andre lande ikke er i orden hos os i Danmark (for hendes specifikke vedkommende i skolen).

Artiklen fortsætter under banneret

Med regeringens godt tre år ved magten er der et par ting, der kunne trænge til en test. Vi har gentagne gange været ude for, at ministre har sagt et og gjort noget andet/omgås sandheden meget liberalt/direkte lyver/bare ikke ved bedre.

I flæng kan nævnes Thor Pedersens sag om sin(e) bopæl(e) og tilskud til sit landbrug her skete først en ændring efter pres.

Den tidligere miljøministers sag.

Kulturministerens laden og gøren med TV2.

Ulla Tørnæs egen altid hurtige og forhastede ageren uden grundige undersøgelser af påpegede formodede problemer og uden involvering af den faggruppe, der er tættest på de problemer. Hun forsøger at haste-løse med test uden at involvere landets lærere.

Statsministeren har mange gange fået hende til at kræve test, af de grunde jeg har nævnt ovenfor. Han har sendt Danmark i krig uden ordentlig undersøgelse af, om det grundlag, han brugte for at gøre det, var sandt, endsige vente på at FN gjorde sit arbejde færdigt, før han fik lokket Folketinget med på sin uden tvivl folkeretligt tvivlsomme beslutning.

Jeg synes, at det er yderst kritisabelt og moralsk forkasteligt, at en regering gang på gang siger et og gør noget andet. Den fortjener at blive testet i troværdighed og vildledning af både folketing og befolkning det behøver ikke kun ske ved et folketingsvalg.

Mit forslag om test af regeringen er hermed stillet til rådighed for alle, der har lyst til at bruge det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ