0   155

Unge mødes

Vi har mere til fælles, end vi tror. Det er budskabet i Dansk Flygtningehjælps VeryWe-kampagne. En kampagne, som forsøger at skabe kontakt mellem unge danskere og flygtninge/indvandrere. Det sker ved, at man fokuserer på de ligheder, unge har, på trods af etnicitet og kulturel baggrund. Men hvordan kommer man lige i kontakt med hinanden? Det er her, VeryWe kommer ind i billedet. I blandt andet København, Esbjerg, Vejle og Ribe er der oprettet VeryWe-grupper, hvor unge med forskellig baggrund mødes. Måske kan www.verywe.dk også bruges som inspiration i undervisningen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen