Anmeldelse Dansk
0   245

Hans Christian Andersen

Livet i eventyrene

Fakta<p>Forfatter: Jørgen Kurth, Ester Larsen, Lene Møller og Leif Olsen</p><br /><p>ISBN: 02-02812-3</p><br /><p /><br /><p>Pris: 211,25 Sider: 151</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

Her er et fint udvalg af H.C. Andersens forskellige teksttyper, fine nye illustrationer dertil samt velovervejede og gennemarbejdede arbejdsopgaver, der er realistiske at magte i skolens ældste klasser. Faktisk rækker materialet rigeligt til den tid, det er rimeligt at afsætte til et enkelt forfatterskab, selv i et år hvor turist- og souvenirindustrien aldeles har omklamret litteraturen, og man skal være en ualmindelig ukendt udlænding for at undgå at blive udnævnt til H.C. Andersen-ambassadør.

Artiklen fortsætter under banneret

Forlag og forfattere præsenterer en solid væg til væg-løsning til undervisning i nationalikonet, men dansklæreren bør alligevel inddrage den mangfoldighed af materialer, der vælter ud på markedet i denne tid. Bogens arbejdsopgaver kan sagtens inddrage andre udgivelser, ikke mindst mangfoldige illustratorers livtag med det uudtømmelige materiale i Andersens forfatterskab.

Så køb bredt ind blandt sæsonens H.C. Andersen-udgivelser og brug denne som grundbog.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.241 andre er allerede tilmeldt