Debat

Ledere blev væk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kreds 42 afholdt en ganske glimrende kursusdag, hvor eftermiddagens tema var »psykisk arbejdsmiljø«. Kredsen havde indbudt sikkerhedsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter og (sikkerheds)ledere, som var medlemmer af foreningen. Jeg blev noget overrasket over, at der kun var tilmeldt to ledere, da vores kreds består af 25 skoler. Jeg ved, at der er nogle ledere, som ikke er medlem af foreningen, men mange af kredsens ledere er heldigvis medlemmer. Gider I ikke det psykiske arbejdsmiljø?

Jeg var glad for, at min leder var tilmeldt. Han fik dog forfald, men sendte selvfølgelig sin souschef i stedet for. Når man tænker på, hvor store problemer der er med det psykiske arbejdsmiljø på skoleområdet, kan jeg ikke forstå, at I ikke deltager sådan en dag sammen med jeres sikkerheds- og tillidsrepræsentanter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget