Kulturmøder i biografmørket

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For andet år i træk inviterer Salaam DK Flerkulturel Filmfestival skoleklasser til at møde hinanden i biografmørket. Spotlight er rettet på interkulturel forståelse og den globale dimension. Centrale temaer er »Kærlighed med og uden grænser«, »Livet i ghettoer«, »Racisme og tolerance«, »Islam og Vesten« og »Børneliv i ulande«. Filmoplevelsen udvides med særlige gæster og debat. Tid og sted: Storkøbenhavn, 28. februar til 18. marts.

I forbindelse med festivalen præsenterer Det Danske Filminstitut (DFI) temapakken »Kultur-møder« med film og tilhørende undervisningsmateriale.

Der afholdes introduktionsarrangementer i samarbejde med DFI og Amtscentret for Undervisning fra 18. til 20. januar, klokken 14-16, i tre københavnske biografer. Tilmelding inden 7. januar på tilmelding@salaam.dk. Info: solveig@salaam.dk