Debat

Selv tak

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 48 »takker« Niels Christian Sauer mig for at demonstrere en logik, som Odense-lærerne ifølge ham er oppe imod.

At Odense Skolevæsen skulle være ved at gennemtromle den såkaldt fleksible skole, må stå for hans egen regning. Det er ikke noget, vi er opmærksomme på i det fynske. Den kritik af Erik Schmidt, som Niels Christian Sauer bebrejder mig, handler om, at Erik Schmidt i den stort opsatte artikel i nummer 45 kritiserer vores arbejde med en strategi om rummelighed. Specifikt handler min kritik om, at Erik Schmidt argumenterer ud fra et forældet arbejdspapir, som ikke er hemmeligt og ej heller »del af en hemmelig plan«. Vi har i al sin enkelhed arbejdet videre med oplægget til en strategi om rummelighed, siden de første tanker blev præsenteret, og vi har ændret i oplægget i forhold til synspunkter, der er fremkommet i debatten. Derfor tillægges vi synspunkter, som er forladt.

Skolepolitikken er vedtaget efter en lang og grundig debat, og vi arbejder nu med strategierne. Dette foregår også i en proces, hvor der lyttes og justeres. Vi har ikke noget mod kritik, men vi vil gerne debattere på et aktuelt grundlag og ikke tillægges synspunkter og holdninger, som vi har forladt på baggrund af en dialog, for slet ikke at tale om, at vi ikke vil tillægges motiver, vi aldrig har haft.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler