0   167

Hun skal til London

Blandt deltagerne i netdebatten på folkeskolen.dk om at bedømme en engelsk stil er der blevet trukket lod om en miniferie i London for to personer sponsoreret af Varde Turist- og Rejsebureau, www.vtr.dk, i samarbejde med Maersk Air. Vinderen blev Vibeke Steen, der gav stilen et 8-tal:

»Mit samlede billede er en elev, som har haft meget på hjerte, måske har været lidt ensporet og optaget af emnet«, skriver hun blandt andet, »men som har formået at give et klart billede af sig selv og sine tanker, da stilen alt andet lige ville kunne forstås af en englænder«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen