Debat

Tak til Odenses skolechef

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolechef Jørgen Schaldemose, Odense, bebrejder i Folkeskolen nummer 47 lærer Erik Schmidt, at dennes kritik af Odense Skolevæ-sens gennemtromling af den såkaldt fleksible skole »tager afsæt i et ikke vedtaget arbejdspapir«. Det må vel forstås på én af to måder: Enten findes der en hemmelig plan om at ændre det fremlagte »arbejdspapir« i lyset af den kritik, rådhuset i øvrigt ikke vil vide af eller også bør Odenses lærere vente med at fremsætte deres kritik, til det fremlagte »arbejdspapir« er blevet til officielt vedtaget skolepolitik. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke skolechefen for en klar demonstration af den form for logik, Odenselærerne er oppe imod. Så ved vi, hvad der venter os andre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget