Debat

Kan man gå på vand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Regeringen har netop sendt lovtekster vedrørende kommunalreformen til høring i Amtsrådsforeningen og KL. Alt tyder på, at meget lidt er ændret. Tankerne bag lovudkastet er identiske med forliget i juni, til trods for at det gennemgående tema i debatten har været en udpræget mangel på faglighed. Formålet med reformen er at afskaffe amterne og udhule det regionale leds berettigelse mest muligt.

Paragraf 20.2-undervisningen overdrages til kommunerne, selvom fagligheden bag denne beslutning tilsyneladende er for uansvarlig og porøs til, at KL og regeringen tør udstille og debattere den. Niels Egelund den sidste bastion har også kapituleret og mener nu, at specialskolerne og deres specialisering skal bevares.

Kære Lars Løkke Rasmussen med flere! I er ude på så tynd is, at jeg vil kalde det vand.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler