DLF’s økonomi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foreningen holder skindet på næsen rent økonomisk, viser kvartalsoversigten til hovedstyrelsen. Men indtægterne lever ikke op til budgetterne på alle konti. Kursusejendommene tjener samlet set ikke så meget som forudset, og Folkeskolens annonceindtægter kan ikke følge trit med udgifterne.

»Når det drejer sig om stillingsannoncer, har bladet stabiliseret sig. Men der har ikke været forretningsannoncer nok til at kompensere for portostigningen«, sagde Anders Bondo. Derfor skal det nu igen undersøges, om der er noget at spare ved kun at udgive Folkeskolen hver anden uge.

»Måske kan vi få bedre økonomi ud af at udgive et lidt større 14-dages-blad. Post Danmark har varslet nye portostigninger fra januar, så vi må analysere alle muligheder«, sagde formanden.

-th