Debat

Rosenborg Slot – forbudt for børn

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fulde af forventning og velforberedte mødte 34 elever og tre lærere op foran Rosenborg Slot i København. I to dage havde vi sat os grundigt ind i slottes historie og kigget på billeder af interiøret. Nu skulle vi se herlighederne troede vi. Stor var skuffelsen, da det viste sig, at hele gruppen skulle gå samlet, og hver gang et par elever stillede sig op og kiggede eller spurgte om noget, kom der en kustode og bad os om at flytte os og tale sagte af hensyn til de andre gæster. Desuden viste det sig, at vi faktisk kun måtte se tronsalen hvorfor vides ikke.

Går man ind på Rosenborg Slots hjemmeside, findes der noget, de kalder skoletjenesten, og her kan man finde det fineste materiale, men hvad nytte er det til?

Moralen er: Lad være med at besøge Rosenborg Slot sammen med en flok skoleelever.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler